klub_stander
 
  
 

Forum

 
Tilbage 10 Skriv et nyt indlæg

Vi starter med vores vintertraining for jollekapsejlerne den 18. oktober kl. 20!

OK jolletraining (og andre klasser... hvis I har lyst)

Da sendes trainingsplan ude iaften, som gerne gennemlæses inden training lørdag/søndag kl. 14.00 begge dag.
Hvis da er nogen som vil gerne med, kan planen rekvireres hos mig

Standerhejsning imorgen kl.11.
Derefter tjek af banegrej....

Kalender 2017 er på vej.
sæt kryds i kalender allerede nu:

Generalforsamling: 25. april
Standerhejsning: 07. maj
Sommerlejr: uge 29
OK åben klubmesterskab: 20. augustVir var med 3 OK og en hjælpedommer til historiens største OK jolle DM. Det bliv til placering i top 20 ude af 96 startende til alle 3 fra klubben! Godt gået.
Nu glæder vi os til nogen dag på hjemmebanen!

Kære SSK, efter mine unge år i Klubben (Europa - jolle) købte jeg en noget slidt (og nu endnu mere) 470'er. Den trænger gevaldigt til ny gelcoat osv. Alle materialer er indkøbt for mange år siden, men uden synligt resultat ;-). Qua min tilknytning til SSK og Solrød Strand vil hermed forespørge om hvorvidt I kunne have interesse i at få jollen. Jeg tænker, at det kunne være et godt vinter projekt for de unge sejlere ? Det er vigtigt for mig, at det er klubben, der får den. Er ikke interesseret i "private" henvendelser. Ring gerne på 20114048. Mvh. Carl Peter Møller

Hej,
jeg kan ikke finde email til jeres bestyrelse på hjemmesiden, derfor dette indlæg i jeres forum:
Jeg påtænker at købe en Piratjolle og skal selvfølgelig finde et sted at have den stående nær vandet. Et medlemskab af jeres klub kunne være en praktisk løsning for mig. Kan i sende mig en email-adresse eller tlf-nummer hvor jeg kan få yderligere oplysninger?

OBS: Juniordag 3 bliv afhold som optimist trainingsdag. For detaljer kontakt Mathias (se hans tel. og mail under Om sejlklubben).

Da er planlagt en yderlig dag i weekenden 16./17. september. Detaljer når vi har styr på børnenes yderlige aktiviteter i denne weekend.

Den 10/7 kl. 10 ved sejlklubben holder vi junior arrangement.

I Solrød nyt er anden dato opgivet, den er ikke korrekt.

Mvh.
Peter

Nu kommer der seriøst gang i træningen her i weekenden, hvor Peder Rønholdt kommer og træner os både lørdag og søndag, og med den lovede vejrmelding (6-8 sek.m. fra sydøst) kan man simpelhen ikke ønske sig bedre forhold, glæder mig som et lille barn.
Tilbage 10 Skriv et nyt indlæg